Disclaimer


1. Gebruikersvoorwaarden.

Als eerst, bedankt voor het lezen van mijn blog en de disclaimer. Alle informatie op deze website is geschreven door Maaike. Zij schrijft dit vanuit haar eigen opinie en heeft niet de intentie mensen te beledigen.

2. Copyright Policy

Alle blogs zijn geschreven door Maaike, tenzij anders vermeld. Maaike is daarom ook  de wettelijke copyright houder van dit materiaal. Niemand mag dit materiaal zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar van toesinthesand.nl gebruiken.
De foto’s zijn zelfgemaakt, dan wel zelf geleend van diverse copyrightvrije websites. De bronvermelding van de foto’s staat altijd onderdaan de blog.

3.   Vrijwaring

Toes in the sand is geschreven voor entertainment doeleinden. Het lezen van deze blog is op eigen risico.

4.   Privacy Statement

Toes in the sand verkoopt geen persoonlijke informatie aan bedrijven. De informatie ingevuld in reacties wordt allen gebruikt om te controleren of het om personen gaat en geen spam-bots. Maaike is niet verantwoordelijke voor de reacties van lezers. Reacties van discriminerende aard zullen altijd verwijderd worden.

5. Reserve rechten

Toes in the sand is hobby. Maaike behoudt het recht om de website te sluiten, te verkopen of de disclaimer te veranderen.

6. Adverteerders en sponsors

Maaike is niet verantwoordelijk voor de acties van adverteerders en sponsors. Mocht de lezer via Toes in the sand een dienst afnemen van een adverteerder of sponsor, is dat op geheel eigen risico.

7. Brieven aan de redactie

Reacties en berichten die via Toes in the sand gestuurd worden, zullen altijd eigendom blijven van de schrijver. Maaike doet haar best reactie te geven op alle binnengekomen berichten via het contactformulier of de mail. De inhoud hiervan zal niet zonder toestemming van de schrijver gedeeld worden met derden.

Mochten er aan de hand van deze disclaimer vragen ontstaan, kunt u contact opnemen met Maaike via het contactformulier.