Shoplog: Shana 1


Lets do it - shanaVorig jaar opende Shana haar deuren op Curacao. Shana is een kledingzaak met Spaanse oorsprong en kun je vinden in o.a. Spanje, Suriname, Aruba en Dubai. Je kunt de stijl een beetje vergelijken met Bershka die een botsing heeft gehad met Monki en American Apparel. De kleding is hier en daar gedurfd maar bestaat voor een groot deel uit basics en dezelfde jurkjes in 5 kleuren. De collectie is voornamelijk gericht op jong volwassenen.

shana, stofHier op Curacao heb je weinig echt leuke (ook qua prijs) kledingzaken dus de Shana was een welkome newbie! De eerste weken heb ik mijn gezicht er niet laten zien want het was er primark-druk. Rijen voor de deur en dringen voor de pashokjes. Overal liepen meiden met Shana-tasjes en het was de talk of the town. Inmiddels is de nieuwigheid er wel vanaf en kun je in alle rust rondkijken.

De collectie is niet heel groot en de nadruk ligt vooral op dameskleding. De winkel bestaat uit twee lagen Op de eerste verdieping hangt zowel een klein stuk herenkleding als kinderkleding. Verwacht niet te veel van de eerste verdieping want het is zo groot als een ruime studentenkamer met pashokjes.

shana, jurkEens in de zoveel tijd wandel ik de Shana weer eens binnen en zo ook laatst. Ik had op de Facebook van Shana een leuke rok gespot dus ik maakte weer een bezoekje. Uiteraard kwam ik met veel meer dan alleen de rok naar buiten, want met zo weinig aanbod als hier is de verleiding soms erg groot.
De maten van de kleding van Shana klopt naar mijn idee niet helemaal. Dat gebeurt bij Spaanse kledingzaken wel vaker, dus ik neem altijd 2 maten mee naar de paskamer. Zo heb ik XS tot en met L in mijn kast hangen van Shana. Deze keer paste de normale S mij goed.

Shana is te vinden op Madurostraat 34 te Punda.

foto 1: lesdoit.net
foto 2: eigen foto
foto 3: eigen foto


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Shoplog: Shana